ΣΕΤ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣ GARDENA (8966-30)

ΣΕΤ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣ GARDENA (8966-30)

29.75

In stock

29.75

To σετ περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Κλαδευτήρι χειρός “Β” (Κωδικός Προϊόντος Gardena: 8754-20) το οποίο είναι είναι κλασικό του είδους του. Η κοπή του είναι δυνατή, ενώ είναι μοντέρνο και εργονομικό. Είναι ιδανικό για την κοπή λουλουδιών και νεαρών βλαστών. Οι λεπίδες της υπό γωνία κεφαλής κοπής έχουν αντικολλητική επίστρωση και έχουν τροχιστεί με ακρίβεια. Χάρη στις εργονομικά σχεδιασμένες λαβές το κλαδευτήρι ταιριάζει τέλεια στο χέρι του χρήστη. Οι δύο θέσεις λαβής επιτρέπουν τόσο τη δυνατή κοπή όσο και το γρήγορο ψαλίδισμα. Διαθέτει επίσης κλείδωμα ασφαλείας. Χρησιμοποιείται για την κοπή κλαδιών μέγιστης διαμέτρου 18 mm. Η περίοδος εγγύησης είναι 25 χρόνια.

Φαρδύ φτυάρι χειρός (Κωδικός Προϊόντος Gardena: 8750-20), με πλάτος εργασίας 8 cm, το οποίο είναι το ιδανικό εργαλείο για φύτευση και μεταφύτευση σε ζαρντινιέρες και μεγάλες γλάστρες. Η εργονομικά διαμορφωμένη λαβή του εφαρμόζει καλά στο χέρι και διευκολύνει την εργασία, καθώς διαθέτει κι επιπλέον αντιολισθητικό stop. Παράγεται από υψηλής ποιότητας χάλυβα. Η επικάλυψη Duroplast εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής του προϊόντος. Η περίοδος εγγύησης είναι 25 χρόνια.

Γάντια κήπου (Κωδικός Προϊόντος Gardena: 206-20 – Medium – Size 8) τα οποία παρέχουν ειδική προστασία για πιο απαιτητικές εργασίες και σε περιοχές με υγρασία. Η αντιολισθητική και αδιάβροχη επίστρωση λάτεξ στις παλάμες και τα δάχτυλα προσφέρει τέλειο κράτημα κατά την εργασία. Ταυτόχρονα, το υλικό λάτεξ εξασφαλίζει ότι τα χέρια παραμένουν στεγνά και καθαρά. Ακόμα και κατά τη φύτευση σε νωπό χώμα. Η ενίσχυση στις άκρες των δαχτύλων προστατεύει από τη βρομιά και την υγρασία αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει τη λεπτή εργασία με τα φυτά και το έδαφος. Η προσεκτική επιλογή υφάσματος και το ελαστικό πλεκτό υλικό εγγυώνται τέλεια εφαρμογή, άνεση και διαπνοή. Αυτό επιτρέπει στα χέρια να αναπνέουν και να μην ιδρώνουν.

Δοχείο πολλαπλών χρήσεων

Κωδικός (Σετ) Προϊόντος Gardena: 8966-30

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ ΧΕΙΡΟΣ “B”  (8754-20)
Μέγιστη διάμετρος κοπής 18 mm
Τύπος κοπής Bypass
Πάνω Λεπίδα Αντικολλητική επικάλυψη
Κάτω Λεπίδα Ανοξείδωτο ατσάλι
Λεπίδα Τρόχισμα ακριβείας
Εγγύηση 25 Χρόνια