ΤΥΛΙΓΑΔΙ ΛΑΣΤΙΧΟΥ “10 CLASSIC” + ΛΑΣΤΙΧΟ 20 M + ΑΞΕΣΟΥΑΡ GARDENA (8010-20)

ΤΥΛΙΓΑΔΙ ΛΑΣΤΙΧΟΥ “10 CLASSIC” + ΛΑΣΤΙΧΟ 20 M + ΑΞΕΣΟΥΑΡ GARDENA (8010-20)

65.45

In stock

65.45

Το συγκεκριμένο σετ είναι πλήρως συναρμολογημένο και περιλαμβάνει:

  • Πλαστικό τυλιγάδι λαστίχου “10 Classic”, ιδανικό για το μπαλκόνι και την αυλή. Είναι ευέλικτο και συμπαγές. Διαθέτει εργονομική λαβή και μπορεί να μεταφερθεί άνετα. Διαθέτει μανιβέλα αναδιπλούμενη ελεύθερης κίνησης για εύκολο χειρισμό του καρουλιού. Έτσι, το καρούλι αποθηκεύεται σε ελάχιστο χώρο. Επιπρόσθετα το τυλιγάδι έχει τριγωνικά πλευρικά τμήματα και χαμηλό κέντρο βάρους που το καθιστά εξαιρετικά σταθερό, ώστε να μην ανατρέπεται εύκολα.
  • Λάστιχο 10 m διαμέτρου 13 mm (½″), το οποίο είναι ανθεκτικό στις πιέσεις και διατηρεί το σχήμα του χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά του. Είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς πλαστικοποιητές (φθαλικές ενώσεις) και βαρέα μέταλλα και φυσικά ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Ακροφύσιο “Classic” (Κωδικός Προϊόντος Gardena: 18300-20) που χρησιμοποιείται για καθαρισμό ή για πότισμα, ανάλογα, ρυθμίζοντας την ροή του νερού. Το εσωτερικό του ακροφύσιου δεν μπορεί να αφαιρεθεί και, συνεπώς, δεν χάνεται. Χάρη στα μαλακά πλαστικά, το ακροφύσιο εφαρμόζει καλά στο χέρι και δεν γλιστρά. Τύποι εκτόξευσης: Πίδακας πίεσης, λεπτής ομίχλης.
  • Δύο ρακόρ, έναν ταχυσύνδεσμο και μια συστολή.

Η περίοδος εγγύησης είναι 5 χρόνια.

Κωδικός Προϊόντος Gardena: 8010-20