ΤΥΛΙΓΑΔΙ ΛΑΣΤΙΧΟΥ “50 CLASSIC” + ΛΑΣΤΙΧΟ 20 M + ΑΞΕΣΟΥΑΡ GARDENA (8009-20)

ΤΥΛΙΓΑΔΙ ΛΑΣΤΙΧΟΥ “50 CLASSIC” + ΛΑΣΤΙΧΟ 20 M + ΑΞΕΣΟΥΑΡ GARDENA (8009-20)

95.30

Out of stock

95.30

Availability: Εξαντλημένο Κατηγορία:

Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει:

  • Πλαστικό τυλιγάδι λαστίχου “50 Classic” (Κωδικός Προϊόντος Gardena: 8007-20), ιδανικό για μικρούς κήπους. Διαθέτει εργονομική λαβή και μπορεί να μεταφερθεί άνετα. Κατάλληλο για λάστιχα μήκους: 50 m – 13 mm (½″), 40 m – 15 mm (⅝″), 25 m – 19 mm (¾″). Διαθέτει μανιβέλα αναδιπλούμενη ελεύθερης κίνησης για εύκολο χειρισμό του καρουλιού. Έτσι, το καρούλι αποθηκεύεται σε ελάχιστο χώρο. Χάρη στο σπαστό σύνδεσμο λάστιχου μέσα στο καρούλι, αποτρέπεται η στρέβλωση του λάστιχου και παρέχεται προστασία από τη φθορά. Διαθέτει περιστρεφόμενο άξονα για να μην συστρέφεται ο σωλήνας κατά την τύλιξη ή εκτύλιξη. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη ειδική ασφάλεια για να μην στάζει το νερό κατά τη μεταφορά και μετά τη χρήση. Επιπρόσθετα το τυλιγάδι έχει τριγωνικά πλευρικά τμήματα και χαμηλό κέντρο βάρους που το καθιστά εξαιρετικά σταθερό, ώστε να μην ανατρέπεται εύκολα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται στήριγμα τοίχου, βίδες, πίροι και οδηγίες συναρμολόγησης.
  • Λάστιχο 20 m διαμέτρου 13 mm (½″) (Κωδικός Προϊόντος Gardena: 18003-20), το οποίο είναι ανθεκτικό στις πιέσεις και διατηρεί το σχήμα του χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά του. Είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς πλαστικοποιητές (φθαλικές ενώσεις) και βαρέα μέταλλα και φυσικά ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία. Πίεση: 22 bar.
  • Ακροφύσιο “Classic” (Κωδικός Προϊόντος Gardena: 18300-20) που χρησιμοποιείται για καθαρισμό ή για πότισμα, ανάλογα, ρυθμίζοντας την ροή του νερού. Το εσωτερικό του ακροφύσιου δεν μπορεί να αφαιρεθεί και, συνεπώς, δεν χάνεται. Χάρη στα μαλακά πλαστικά, το ακροφύσιο εφαρμόζει καλά στο χέρι και δεν γλιστρά. Τύποι εκτόξευσης: Πίδακας πίεσης, λεπτής ομίχλης.
  • Δύο ρακόρ, έναν ταχυσύνδεσμο και μια συστολή.

Η περίοδος εγγύησης είναι 5 χρόνια.

Κωδικός Προϊόντος Gardena: 8009-20